page_banner

Blok UT Zirconia

  • 1500 Degree Dental Zirconia Disc Lab UT Zirconia Ceramic Blocks

    1500 Derajat Dental Zirconia Disc Lab UT Blok Keramik Zirconia

    Kosong YUCERA digawe saka zirconiumdioxyde biocompatible. Penstabil oksida yttrium nglindhungi materi saka retak lan nambah kekuatan tarik lan kompres. Alokasi ukuran gandum khusus ing bahan lan oksida aluminium sing ditambahake uga ngasilake kekuwatan ekstra sajrone panggilingan lan sabanjure digunakake klinis. Karakteristik mekanik sing luar biasa, daya tahan kimia sing apik banget lan biocompatibility sing ora kalah dikombinasikake karo predestine warna tembus YUCERA minangka panyedhiya materi sing cocog kanggo sistem penggilingan gigi.

  • High quality UT- zirconia block for ceramic dentures with factory price

    Blok UT-zirconia berkualitas tinggi kanggo gigi palsu keramik kanthi rega pabrik

    Pengenalan Kosong Zental Dental UT

    Blok Yurucheng zirconia nduweni kekuatan dhuwur, permeabilitas sing apik lan efek ndandani estetika warna sing cocog karo sistem CAD / CAM lan sistem manual.