page_banner

Warta Perusahaan

  • Lomba Keterampilan Kerja Yucera Pertama

      Kompetisi ketrampilan kerja Yucera pisanan kanggo materi blok zirconia diwiwiti tanggal 12 Juli, sing disponsori dening Kantor Manajer Umum. Kabeh acara dipérang dadi telung bagean: registrasi lan kajian, kompetisi ing situs, lan foto grup sing menehi penghargaan. Luwih saka 30 co ...
    Waca liyane
  • Be firm in your goal, and continue to encourage.

    Tujuh ing target, lan terus semangat.

                Rapat rangkuman semi-taunan Yu Rucheng 2021 dianakake kanggo ngurmati. Ing pimpinan manajer umum Pak Liu Jianjun, para elit departemen pemasaran teka karo impene, nyimpulake kekurangan kerja ing paruh pertama ...
    Waca liyane
  • Yucera never stop their step to forward.

    Yucera ora nate mandheg anggone maju.

    Minangka produsen profesional pamblokiran keramik zirconia gigi CAM, Yucera duwe misi "berkomitmen ngasilake bahan zirkonia gigi sing berkualitas lan sehat lan nggawe merek bahan zirconia gigi terkenal ing saindenging jagad"; Yucera ora nate mandheg anggone maju. Kon ...
    Waca liyane
  • The Dental South China 2021 International Exhibition officially came to an end on a perfect note.

    Pameran Internasional China Selatan 2021 resmi rampung kanthi cathetan sing sampurna.

    Pameran Internasional China Selatan 2021 resmi rampung kanthi cathetan sing sampurna. Shenzhen Yurucheng Dental Materials Co., Ltd. terus maju! Dental patang dina Dadi ...
    Waca liyane